EVEN VOORSTELLEN 

Afspraak maken

 

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra van Dinther en woon in Deurne. Ik ben geboren in het jaar 1992. Van kleins af aan wilde ik al graag iets met dieren gaan doen. Ik wist ook al vrij snel dat ik graag met honden wou werken

Toen ik tien jaar was kreeg ik een bijbaantje bij een hondenkennel, dit was de eerste stap om te leren hoe ik met honden om moest gaan, en dat het niet alleen maar uit knuffelen bestond.

Na de middelbare school ben ik naar het CITAVERDE College in Horst gegaan. Hier heb ik de opleiding Dierenmanagement MBO niveau 4 gevolgd. In 2013 heb ik mijn diploma behaald. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij een trimsalon. Ik heb tijdens mijn opleiding op het CITAVERDE College de cursus Hondentoiletteren gevolgd en behaald. De combinatie van de cursus Hondentoiletteren en de opleiding Dierenmanagement had ik goede start om mijn eigen trimsalon op te zetten in 2011.

Sinds 2011 sta ik ingeschreven bij de KvK, tijdens mijn studie heb ik mijn trimsalon als hobby/bijbaantje beoefend. Na mijn studie ben ik mijn trimsalon uit gaan bereiden naar meer werkuren. 

Om mezelf meer en beter te ontwikkelen heb ik de opleiding Kynologisch Masseur gevolgd bij Kynomassage. Momenteel heb ik een trimsalon in combinatie met hondenmassage praktijk. Uit deze combinatie haal ik veel motivatie en voldoening.