• WELKOM BIJ
    HONDENTRIMSALON

Voor een afspraak bel: 06-30112188

Welkom bij Hondentrimsalon Sanadog.

Sanadog streeft ernaar om kwaliteit te leveren. De belangen van de hond staat altijd voorop. Bij Sanadog kunt u ook terecht voor massagetherapie bij uw hond. Tijdens het trimmen wordt uw hond goed geobserveerd op zowel lichamelijk gebied als op het gedragsgebied.  In de trimsalon vind ik het belangrijk dat het gedrag van een hond gelezen wordt en hierop probeer ik in te spelen. De behandeling voor uw hond kan daarom ook uitsluitend op afspraak. Zo kan ik genoeg tijd inplannen om uw hond geheel naar uw wensen te verzorgen.

​De volgende punten worden nagestreeft in de trimsalon:

  • ​Er wordt ruim de tijd voor genomen voor uw hond.
  • ​Het welzijn van uw dier staat ten allertijden voorop.
  • ​Alle behandelingen gaan in overleg met uw als eigenaar.
  • ​De grenzen die de hond aangeeft, worden gerespecteerd en hierop wordt ingespeeld.
  • ​U bent altijd welkom om erbij te blijven tijdens de behandeling.
  • ​Alle rassen en kruizingen zijn welkom.
  • ​We passen alle trimtechnieken toe die passen bij de vachtsoort van de hond en het belang van de hond​.

De afspraak

U kunt ervoor kiezen om tijdens de behandeling naar huis te gaan of te blijven wachten. Voordat de behandeling begint, worden de wensen van u nog een keer besproken en gekeken naar de mogelijkheden. Als u ervoor gekozen heeft om naar huis te gaan, bel ik u op als uw hond klaar is. In mijn trimsalon krijgt uw hond de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Behandelingen

 

Met uw pup naar de trimsalon

Heeft u een puppy gekocht waarvan u weet dat hij of zij in zijn of haar hondenleven regelmatig naar de trimsalon zal moeten gaan? Dan is het goed om uw hond in zijn/haar puppyfase al eens voor een intake naar de trimsalon mee te nemen. De eerste keer bij een trimsalon moet als een goede ervaring beschouwd worden en er zal dan ook in eerste instantie bij de intake nog niets gebeuren.
Komt u op intake met uw puppy, dan laten we hem rond lopen in de trimsalon en zetten we hem eens op de trimtafel. Afhankelijk hoe uw hond hierop reageert kan ik hem/haar even borstelen. Aan een puppyintake zijn geen kosten verbonden. Bij deze intake kunnen u en uw pup kennismaken met mij en de trimsalon. De intake duurt ongeveer 15 minuten.

Uit ervaring in mijn trimsalon heb ik gezien dat honden die vanaf pups af aan bij mij in de trimsalon komen vrijwel nooit bang zijn. Deze puppy's hebben bijna allemaal een puppyintake gehad. Ze komen iedere keer weer kwispelend binnen. Daarom is het ook zeker aan te raden om voor een puppyintake gratis even langs te komen.

AFSPRAAK MAKEN

Met uw volwassen hond naar de trimsalon

Is uw hond al wat ouder en bent u nog niet naar de trimsalon geweest met uw hond? Of bent u op zoek naar een nieuwe trimsalon? Ook met een volwassen hond kunt u een afspraak maken voor een intake. Het is nooit verkeerd voor een hond om de trimsalon te bezoeken zonder dat er iets gebeurt. De hond mag los lopen in de trimsalon en we zetten hem een keer op de trimtafel zonder dat er iets gebeurd. U en uw hond kunnen kennismaken met mij en de trimsalon. Aan de intake zijn geen kosten verbonden. De intake duurt ongeveer 15 minuten.

Hondengedrag

Hoe een hond zich gedraagt is erg belangrijk. Als trimster moet ik hier ook goed op inspelen. Het trimmen lijkt het belangrijkste in een trimsalon. Maar dit is niet waar. Het gedrag van een hond lezen en hierop inspelen is het allerbelangrijkste in een trimsalon. Wordt het gedrag van een hond niet goed gelezen. Dan kan de hond te veel stress krijgen en het als onprettig ervaren.

Uit eigen ervaring heb ik gezien dat veel honden een beetje bang zijn om naar de trimsalon te gaan. Dit komt doordat de hond in een andere omgeving is dan normaal. Een hond is een gewoontedier. Iedere verandering is weer nieuw voor een hond. Omdat naar een trimsalon gaan niet wekelijks gebeurt, raakt een hond hier ook niet zo gemakkelijk aan gewend en blijft hij dit vaak spannend vinden. Bij honden die vanaf pup gewend zijn om regelmatig naar de trimsalon te gaan zie je vaak dat ze het minder spannend vinden.

Klantreacties Trimsalon

Mijn hondje River komt al van pup af aan bij Sandra in de trimsalon. Ik vindt dit een fijne trimsalon, ik word altijd vriendelijk ontvangen door Sandra en River mag altijd los lopen. Sandra haalt de hond meteen aan wat ik wel fijn vind!
Als je binnenkomt kun je zien waar de hondjes getrimd worden, wat ik erg belangrijk vind! Sandra is erg goed en lief voor honden en ik laat River hier met een gerust hart achter. Ik weet en merk aan mijn hond dat hij goed behandeld wordt! Hij komt altijd keurig geplukt en gewassen terug, helemaal op en top!
Ben erg tevreden over Sandra!

Melanie & River - Deurne

We zijn erg tevreden over Sandra! De manier hoe ze met onze Ollie omgaat en het advies wat we mee krijgen wat betreft zijn vacht. Ollie gaat met veel plezier naar de trimsalon en is altijd heel mooi en fris als we hem weer halen! Wat ik ook fijn vind is als je een afspraak maakt, dat Sandra zelf met ideeën komt om bijv. eerst een borstelafspraak te maken i.p.v. meteen weer een hele behandeling. Erg eerlijk, en voor Ollie ook fijn, zodat hij en wij langer van zijn mooie coupe kunnen genieten.

Carola & Ollie - Deurne

Na een bezoek aan de trimsalon van Sandra ziet Senna er altijd heel verzorgd uit. Keurig gewassen en mooi getrimd. Wij krijgen dan altijd van veel mensen te horen dat we een prachtige hond hebben.
Dit hebben mede te danken aan Sandra!

Ody & Marie-José & Senna- Deurne

Ik kom al geruime tijd met mijn hondje Izzy bij Sandra en dat bevalt heel goed. Sandra heeft veel geduld met haar, wat af en toe wel nodig is ;-). Iedere keer ziet ze er weer van top tot teen verzorgd uit. Zeker een aanrader voor iedereen die nog een hondentrimster zoekt.

Maud & Izzy - Neerkant