EVEN VOORSTELLEN 

Afspraak maken

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Sandra van Dinther, geboren in het jaar 1992 en woonachtig in Deurne. Als klein meisje wist ik al dat ik graag met dieren wilde gaan werken. Op mijn tiende heb ik als bijbaantje gewerkt in een hondenkennel, een eerste stap om te leren hoe ik met honden om moest gaan.

Na de middelbare school heb ik het CITAVERDE College in Horst gevolgd, waar ik in 2013 mijn diploma dierenmanagement MBO niveau vier heb behaald. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd bij zowel verschillende hondenpensions als trimsalons. Daarnaast heb ik gedurende de opleiding de cursus Hondentoiletteren afgerond. Sinds 2011 sta ik, vol trots, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen trimsalon.

Om mezelf meer te ontwikkelen, heb ik me verdiept in de hondenmassage. Hiertoe heb ik me gespecialiseerd in Hondensportmassage en Triggerpointmassage. Verder heb ik bij Kynomassage de opleiding Kynoloische Masseur Gediplomeerd afgerond, waar ik op dit moment de opleiding Kynologische massage Therapeut volg.

Als hondenmasseur merk ik dat ik hiermee honden en hun baasje kan helpen met het gedrag en de gezondheid van de hond. Als de band tussen de eigenaar en de hond groeit, kan ik hiervan genieten. Het is een erg mooi en dankbaar beroep.

​Sanadog is aangesloten bij Palbabel. Op dit moment bezit ik de functie Algemeen Bestuurslid van de beroepsvereniging.

 

Sanadog is aangesloten bij Palpabel