Sanadog is op zoek naar een zelfstandige, zorgvuldige en enthousiaste hondentrimster (bij voorkeur op ZZP-basis) om een periode de trimsalon over te nemen i.v.m. zwangerschapsverlof. De periode (zal in overleg) zijn vanaf eind januari/begin februari tot eind april/begin mei. De salon draait op dit moment 5 tot 6 dagen per week van 7:30 tot 17:00/18:00 uur. Iedere dag die kan worden overgenomen is mooi meegenomen. De voorkeur van overname tijdens deze periode gaat naar 3 tot 5 dagen per week. 

Iedere behandeling bij Sanadog staat compleet in het teken van de hond en zijn baasje(s). Niet enkel kunnen klanten met hun hond hier terecht voor een trimbehandeling, maar ook voor massagetherapieën (waarbij er uitsluitend op afspraak gewerkt wordt). Daarnaast worden er workshops georganiseerd. Tijdens deze periode zullen er alleen trimafsraken gepland staan. Voor deze periode begint, wil ik graag een aantal dagen samenwerken, om te kijken of de manier van werken van ons bij elkaar past. 

Waar kom je terecht?
Sanadog is een moderne salon, die van alle gemakken voorzien is.
De trimruimte is voorzien van 2 elektrisch verstelbare trimtafels, een staande föhn en een waterblazer. Er is tevens een mogelijkheid om met de TVS te werken. Daarnaast is deze ruimte voorzien van een airco.
De wasruimte is van de trimruimte gescheiden. Deze wasruimte is voorzien van een elektrisch verstelbaar RVS bad. Een badpomp zorgt voor arbeidsverlichting bij het wassen van de honden.
Daarnaast heeft de trimsalon een aparte ontvangstruimte met balie.

Praktische zaken:

Je maakt gebruik van alle ruimtes van Sanadog;
Het is mogelijk tondeuses en scheerkoppen van Sanadog te gebruiken;
Omdat scharen naar iemands hand gaat staan, dien je deze zelf mee te nemen;
Sanadog is 6 dagen per week geopend van 7:30 tot 17:00/18:00 uur;
 

Verwachtingen:

Een positieve houding en omgang met honden en klanten;
Je bent in staat om de lichaamstaal van honden goed te lezen;
Je hebt alle trimtechnieken goed onder de knie;
Je bent representatief en communicatief vaardig;
Je beschikt zelf over de juiste scharen.

Lijkt het jou leuk deze periode bij sanadog aan de slag te gaan? Stuur jouw sollicitatie dan naar info@sanadog.nl. Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben neem dan gerust contact met me op.

Sandra van Dinther
06-3011288
www.sanadog.nl